Hoppa till sidans innehåll

Vädjan - vi behöver mer folk till kaféet på lördag!

15 MAR 2017 17:00
På lördag har vi en stortävling i Bouletoftahallen med hela 96 spelare plus publik. Det krävs en hel del folk för att serva dessa människor med mat och dryck under dagen. Alltför få ställer upp.
  • Skapad: 15 MAR 2017 17:00

Därför vädjar vi nu till alla medlemmar i Fjädern, PRO och QUA att anmäla sig för några timmars tjänstgöring. Förmiddagen är väl besatt, men på eftermiddagen (cirka 12.30-17.30) har vi i nuläget inte en enda frivillig i köket/kaféet!

Så, ni som inte har förhinder av något slag hör av er till till undertecknad på nedanstående mejladress eller ring 0722-682469 snarast möjligt. Förvänta er inte att andra ska göra det. Ta tag i det själv! Och kom ihåg att det är för allas bästa. Arrangerandet av tävlingar är en viktig inkomstkälla för MBA. Det handlar faktiskt om hallens överlevnad och vår möjlighet att kunna fortsätta spela inomhus under vinterhalvåret. Och det vill väl alla?

De som känner för att hugga i redan på fredagen är mycket välkomna. Vi ska göra i ordning banorna och snygga till i hallen. Vi börjar framåt 9-tiden.

Kom igen, nu!!!!

Skribent: Dennis Paulsson
Epost: This is a mailto link

Ja tack!
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Malmö Bouleallians. 
   
   OBS!
Bouletoftahallen öppen med anpassning

 

 

 

fjadern_side

 

Bildresultat för youtubelogga

Se boulefilmer på Youtube.

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info