Hoppa till sidans innehåll
Jan Wallander och Kent Sjöberg strålar i kapp efter segern i PRO-slutspelet. Bra jobbat, grabbar!

Wallander och Sjöberg bäst i PRO-slutspelet

07 SEP 2018 10:48
Jan Wallander och Kent Sjöberg från Husie, där har ni årets mästare i PRO-slutspelet. I finalen blev det seger mot Bertil Andersson och Gert Lundqvist, Konsulten. Stort grattis till er!
  • Uppdaterad: 07 SEP 2018 15:04

Vägen till final gick via seger i semifinalen mot Nydalas Jan Linnarsson/Gissele Christensen. Den enda förlusten Wallander/Sjöberg fick vidkännas var i slutspelsgruppens första match. Där blev Agne Jeppsson/Jonas Jacobsson (Husie) för svåra.

Den förlusten innebar att det krävdes seger i de två andra gruppmatcherna. Det löste sig bra, även om marginalerna poängmässigt inte var så stora, 13-11 och 13-10. Lag Jeppsson toppade gruppen.

Silvermedaljörerna Bertil och Gert slutade liksom lag Wallander tvåa i sin slutspelgrupp efter två vinster. De förlorade mot lag Linnarsson som tog hem gruppen. I semifinalen blev det vinst mot Lag Jeppsson.

I matchen om tredjepris gick lag Jeppsson segrande ur striden mot lag Linnarsson. 

Fina pokaler och plaketter delades ut till alla pristagare i slutspelet, men även till de bäst placerade i sommarens seriespel. De lag som slutade på de tre första platserna i div 1 var också de tre som kom främst i slutspelet, fast i lite omkastad ordning. Serien vanns av Bertil och Gert före Agne och Jonas med slutspelets vinnare Jan och Kent på tredjeplats.

De tre första i div 2 var Ylva Jacobsson/Lisbeth Nilsson, Husie, följda av Bertil och Agneta Nilsson från PRO Nydala. Jan Linnarsson och Gissele Christensen slutade trea.

Här har ni resultaten från slutspelet: Grupp 1, Grupp 2 och finalspelet.

Så var det med det - nu laddar vi om för seriespelet inomhus. Kom ihåg att anmäla er senast den 21 september.

Gert Lundqvist och Bertil Andersson, PRO Konsulten, tog silverplatsen i slutspelet. De var dessutom suveräna seriesegrare i div 1 i sommarens seriespel. 

 

Nöjda treor i slutspelet: Jonas Jacobsson och Agne Jeppsson från PRO Husie. I serien blev det en andraplats. 

Tävlingsledaren Jonas Jacobsson har just delat ut pris till Gissele Christensen och Jan Linnarsson, PRO Nydala, som kom fyra i slutspelet och trea i seriespelets div 2. 

 

Ylva Jacobsson och Lisbet Nilsson, PRO Husie, tog sig inte vidare från sin slutspelsgrupp. Däremot vann de div 2 i seriespelet.  

 

 

Bertil Nilsson, PRO Nydala, verkar minst sagt glad efter att ha fått pris för andraplatsen i seriespelet. Den fixade han tillsammans med frun Agneta.

Skribent: Dennis Paulsson
Epost: This is a mailto link

Ja tack!
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Malmö Bouleallians. 
   
   OBS!
Bouletoftahallen öppen med anpassning

 

 

 

fjadern_side

 

Bildresultat för youtubelogga

Se boulefilmer på Youtube.

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info